214. Bio-handcrème van CÎME uitgetest

In tijden van graven, beton storten, aardingslus leggen en dergelijke, mocht ik van CÎME hun nieuwe handcrème uittesten. Dat was heel welkom, mijn handen waren niet meer zo zacht als gewoon 🙂 De crème noemt “De main en main“. CÎME is een Belgisch merk en hun producten zijn niet getest op dieren.

Op de verpakking staat: “Deze lichte crème, verrijkt met abrikozenpitolie en aloë extract, dringt gemakkelijk in de huid door en voedt en beschermt de handen tegen dagelijkse schadelijke invloeden van buitenaf.” Ik kan bevestigen dat de crème doet wat hij belooft! De handcrème heeft trouwens ook het Ecocert keurmerk. Op hun website kan je kennismaken met andere producten die CÎME in haar gamma heeft.

De main en mainIk heb de crème al een aantal keer getest en ben superenthousiast. De crème is mooi vormgegeven in een mat, stoer uitziend flesje en de crème werkt met een pompje (zoals de spray van hun multifunctionele droge olie, en de reinigende en tonifïerende lotion in sprayvorm). Door deze spray zorg je ervoor dat je zeker niet teveel neemt en dat het verzorgingsproduct niet vervuild wordt door het gebruik (je zit niet met je handen aan het product). Een ander voordeel aan de verpakking is dat je die gewoon kan opendraaien. Als het dus helemaal opgebruikt is, kan je het nog gebruiken voor een DIY projectje!

De crème kost 15 euro, wat niet heel weinig is maar je doet er veel langer mee door het pompje en voor deze biologische abrikozenpitolie heeft
CÎME een project opgezet met lokale coöperatieven in Nepal. Da’s zeker ook iets extra waard!

De crème ruikt heerlijk, is licht van textuur en trekt snel in. Ideaal dus ook voor bij mij op kantoor. Door de agressieve “hygiënische” handzeep, drogen mijn handen altijd erg uit en dan is het fijn om even wat crème op te kunnen doen. Vroeger had ik een Niveapot op het werk staan, maar die is zo vettig dat je toetsenbord dat ook snel voelt 🙂 Gevoede toetsen waren het gevolg 😉 Ook voor mannen is het echt een goede crème: het heeft geen overvloedig parfum en doordat het snel indringt, zullen zij ook zeker fan zijn (mannen en handcrème die niet snel indringt: geen goede combinatie 🙂 ).

Met de feesten in aantocht kan je online ook je producten bestellen en aanduiden dat je ze graag in cadeauverpakking aankrijgt. Er zijn ook cadeausetjes te koop momenteel.

Praktisch:
richtprijs: €15,00
te koop in de webshop van CÎME, maar ook bij BioPlanet, Origin’O, … (klik hier voor de verkooppunten)
website van CÎME
 
facebookpagina van CÎME

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s