199. Back to school give-away

lunchzakjesDe zomervakantie is vandaag halverwege… en dan komt heel de back to school weer stilletjesaan op gang… De ecologische webshop Kudzu.be heeft sinds kort een nieuw merk in het gamma: Fluf. Het is een team van twee moeders dat praktisch, duurzaam, gezond en veilig hoog in het vandel draagt. Dat zie je in hun producten: kwalitatieve duurzame opbergtassen, lunchtassen en lunchzakjes.

Dankzij Kudzu.be mag ik dit superleuke setje van 2 lunchzakjes weggeven!

Het enige wat je ervoor moet doen is op hun website zoeken uit welk materiaal de zakjes gemaakt zijn. Je mag het antwoord, samen met je naam en adres vóór 10 augustus middernacht doormailen naar greenwayoflife [at] hotmail [dot] com. Een geheel onschuldige hand zal vervolgens uit de deelnemers een winnaar loten. Hij of zij wordt dan blij gemaakt met dit hip en ecologisch setje!

Veel succes ermee!

P.S. Kan je niet wachten op de uitslag en wil je alvast zelf een lunchzakje kopen? Neem dan zeker eens een kijkje bij Kudzu in de afdeling Koken en Tafelen en klik dan verder door naar Lunch! Je vindt er allerhande hippe en ecologische manieren om je lunch in te verpakken: brooddozen, lunchzakjes, lunchtassen, thermosbekers, opbergdoosjes, bestek en tot slot alles voor je picknick en ijsjesvormen!

Een gedachte over “199. Back to school give-away

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s