159. Een back to school give-away!

logo_kudzuVoor de meesten onder ons zit de vakantie er bijna op… Dat wil dus zeggen back to school, of voor anderen back to work… Om de ‘pijn’ iets te verzachten, heeft Kudzu gezorgd voor een nieuwe give-away. Je kan zo maar eventjes 5 medium Lunchskins winnen!

Kudzu kennen jullie misschien ondertussen al, maar misschien ook niet. Een kleine introductie: Kudzu is een bijzondere webwinkel.  Het volledige gamma van Kudzu bestaat uit artikels die bijdragen tot een beter milieu. Producten gemaakt van natuurlijke, gerecycleerde of recycleerbare materialen, producten die u helpen energie besparen, producten die ons leven beter maken. Van tijd tot tijd zal je op mijn blog reviews van producten lezen die je bij hen kan verkrijgen en van tijd tot tijd doen zij via deze blog een give-away. Ze hebben sinds deze week trouwens een nieuw logo, dat je hiernaast al kan bewonderen.

Maar wat zijn Lunchskins nu eigenlijk? Wie mijn blog al langer volgt, las misschien mijn blogpost over Lunchskins al eens. Mijn man en ik zijn ondertussen fervent gebruiker van de Lunchskins en dat zien de collega’s ook, met geïnteresseerd vragen naar verkooppunten tot gevolg 🙂 Een Lunchskin is een handig boterhamzakje met een mooi design om je lunch in op te bergen. Dankzij z’n kleine formaat neemt het veel minder plaats in dan de klassieke lunchdoos. Het tasje is gemaakt van katoen, heeft een velcro-sluiting en heeft een coating aan de binnenkant. Het boterhamzakje kan uitgewassen worden en is vaatwasbestendig. Je kan er van alles in opbergen zoals (belegde) boterhammen, groentjes, fruit, tussendoortje, … En op het klepje kan je je naam schrijven zodat je’m zeker niet kwijt raakt!

De Lunchskin bestaat in 3 maten:

  • small: 10,2 x 16,5 cm (prijs € 8,95)
  • medium: 15,2 x 16,5 cm (prijs € 9,95)
  • large:  17,8 x 20,3 cm (prijs € 11,95)

Wat moet je doen om kans te maken op één van de 5 medium Lunchskins? Ga als de bliksem naar de website van Kudzu en zoek daar het antwoord op onderstaande vraag. Dit antwoord stuur je, samen met je naam en adres door naar greenwayoflife@hotmail.com. De winnaar wordt bekend gemaakt op 2 september, de eerste maandag van het nieuwe schooljaar. De Lunchskins worden dan opgestuurd naar de winnaars nadat ze persoonlijk verwittigd zijn.

De vraag luidt als volgt: “Op de website van Kudzu vind je onder de categorie “lunch” 3 verschillende productvormen om je lunch in te verpakken. Welke zijn dit?”

Veel succes ermee!

Praktisch: 

De website van Kudzu
De facebookpagina van Kudzu
Om sneller op de hoogte te zijn van nieuwe blogposts, kan je de Facebookpagina van Green Way of Life liken of je in de rechterbalk inschrijven op de e-mail updates. Hierdoor krijg je een mailtje wanneer er een nieuwe blogpost is (wat zeker nooit meer dan 1x per week is en meestal iets minder vaak).

4 gedachtes over “159. Een back to school give-away!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s