146. Earth Hour : doe jij ook mee?

logo Earth HourKen je Earth Hour al? Earth Hour is wereldwijd dé grootste en snelst groeiende beweging die iedereen oproept deel uit te maken van die oplossing. Door mee te doen geef je samen met miljoenen anderen het signaal dat ook jij bijdraagt aan het doorgeven van een leefbare aarde. Zo bundelen we onze krachten en maken we samen een sterk statement aan consumenten, overheden en bedrijfsleven. Dit jaar vraagt het WNF met Earth Hour aandacht voor klimaatverandering.  De aarde warmt steeds sneller op, voor een groot deel door onszelf. CO2 vormt een warme deken om de aarde, het zogenaamde broeikaseffect. Dus op naar 100% schone energie in 2050!

Door energie te besparen kunnen we het klimaat helpen. En energie besparen is echt heel eenvoudig. Met een paar kleine aanpassingen in je eigen huishouden of door simpelweg iets bewuster te handelen, kun je gemakkelijk 20 procent energie besparen. Goed voor de natuur én voor je portemonnee. Hier vind je makkelijke tips voor al die kleine beetjes, die samen echt verschil maken! Klimaatverandering is een probleem dat heel de wereld aangaat en kan dus ook alleen met een gezamenlijk, goed klimaatbeleid worden aangepakt. Hoe meer deelnemers tijdens Earth Hour, des te krachtiger is het signaal dat regeringen in actie moeten komen. Als meer dan een miljard mensen wereldwijd meedoen aan Earth Hour, kan deze actie niet worden genegeerd!

Desktop

Tijdens Earth Hour, op zaterdag 23 maart 20.30 uur, gaat overal ter wereld 1 uur het licht uit. Doe samen met miljoenen andere mensen, bedrijven, organisaties en gemeenten mee aan dit grootste statement voor de natuur op aarde! Ik publiceer mijn blogpost speciaal vandaag, zodat je nog een werkweek de tijd hebt om je deelname voor te bereiden 🙂 Je kan er gerust een gezellige avond samen van maken, zet wat kaarsjes klaar en doe alle lichten een uurtje (of langer 🙂 ) uit! Want geef nu toe, als je die foto’s ziet, da’s toch wel indrukwekkend om daar deel van uit te maken! Je kan ook op de internationale Facebookpagina volgen welke engagementen anderen aangaan en mee aftellen.

Woon je in België? Meld je dan hier aan als deelnemer van Earth Hour.
Woon je in Nederland? Meld je dan hier aan als deelnemer van Earth Hour.

IMAG0569

Engageer jij je om mee te doen? Dan kan daar zelfs nog iets tegenover staan! WNF engageert zich namelijk om aan één van de deelnemers die zich via mail registreerden een speciaal pakket cadeau te doen! Ik zal vrijdagavond onder de deelnemers een winnaar uitroepen, met de hulp van een onschuldige hand. Benieuwd wat er allemaal in het pakket zit? Je krijgt het boek “Carice” (van actrice Carice Van Houten), alsook een cd van Carice, een dolfijnknuffeltje, een rode pandaknuffel, een minimax paraplu met dierenprint en vijf mooie kaarten. Hoe doe je mee? Heel simpel, gewoon een mailtje sturen naar greenwayoflife@hotmail.com waarin je meldt dat jij graag meedoet met Earth Hour en je kandidaat stelt voor het pakket!

Bekijk hieronder de international videoclip en laat je meevoeren:

youtube

Wat betreft de vorige wedstrijd van de biologische thee: de winnaars werden vorige week maandag aangekondigd bij de kandidaatstellingen en ook op Facebook. 2 kandidaten en de 500ste persoon die mijn Facebookpagina leuk vond, kunnen ondertussen al genieten van hun thee! Omdat ik van 3 mensen geen reactie heb gekregen, zijn de eerste 3 mensen die toen gereageerd hebben de nieuwe winnaars: Lelie, Kimm en Kristel mogen hun gegevens doormailen naar greenwayoflife@hotmail.com!

Een gedachte over “146. Earth Hour : doe jij ook mee?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s