121. De winnaars zijn bekend!

Omdat Facebook blijkbaar niet meer wil dat je foto’s taggen als wedstrijdformat gebruikt en omdat de foto al volledig ‘vol’ getagged was (maximum 50 tags), heb ik beslist om de wedstrijd iets sneller af te sluiten. Heel erg bedankt voor al jullie enthousiaste reacties! Er zijn veel nieuwe fans bijgekomen, wat uiteraard heel fijn is!

Ik heb alle 50 namen opgeschreven, jullie hadden dus een kans van 1/10 om een Boc’n Roll die Kudzu ter beschikking stelde, te winnen. Mijn vriend heeft vervolgens met een onschuldige hand 5 namen getrokken. Dit was het resultaat:

De volgende mensen hebben gewonnen:

  • Bart Pauwels
  • Tine Toubac
  • Elyne Meulenbergs
  • Louise Isselé
  • Sara Johanna Elisabeth Lauwereins

Zouden jullie je adressen kunnen doormailen naar greenwayoflife@hotmail.com? Dan zorg ik ervoor dat jullie pakje jullie richting uit komt! Jullie mogen achteraf zeker laten weten wat jullie ervan vonden hé!

Aan alle andere deelnemers: niet getreurd! In de toekomst komt er zeker nog een give-away! Toch geïnteresseerd in een ecologisch lunchzakje? Bij Kuzu kan je naast deze Boc’n Roll ook Lunchskins en Kozy’s kopen, zeker een aanrader. Wij gebruiken hier thuis de Lunchskins en vinden het heel fijn om een verpakking voor onze boterhammen te hebben die hergebruikbaar en ecologisch is, en niet veel plaats inneemt.

(En zal ik eens zoeken naar een wedstrijdformat die Facebook wél goedkeurt…).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s