43. I love Lunchskins !

Dat een brooddoos beter is dan aluminiumfolie of plastic folie weten we al langer dan vandaag. Maar een brooddoos is niet altijd even hip πŸ™‚

Daarom zijn er nu Lunchskins op de markt:

Dit zijn handige boterhamzakjes met een mooi design om je lunch in op te bergen. Dankzij z’n kleine formaat neemt het veel minder plaats in dan de klassieke lunchdoos.Β De zakjes zijn gemaakt van katoen, heeft een velcro-sluiting en heeft een coating aan de binnenkant.Β De boterhamzakjes kunnen uitgewassen worden en zijn vaatwasbestendig.

De Lunchskins zijn herbruikbare zakjes voor lunch. Je kan er van alles in opbergen zoals (belegde) boterhammen, groentjes, fruit, …Β De Lunchskins zijn 100% voedselveilig en kunnen in de vaatwas.Β Eindelijk een hip alternatief voor aluminiumfolie of de traditionele brooddoos!

Ze bestaan in drie maten, smal, medium en large. Wij hebben de grootste gekocht omdat we die kleintjes er nogal klein vonden uitzien maar dat kan een verkeerde inschatting zijn. In elk geval zijn we heel tevreden van onze Lunchskins!

Wil jij ook graag zo’n Lunchskins, dan kan je die heel eenvoudig bestellen via de webshop van Kudzu. En moest je toch niet overtuigd zijn, je vindt er ook hippe brooddozen, om nog maar te zwijgen van de hervulbare koffiebekertjes die er ook tΓ© leuk uitzien πŸ™‚

2 gedachtes over “43. I love Lunchskins !

  1. Pingback: 105. 10 tips om ecocheques .duurzaam uit te geven « My Green Way of Life

  2. Pingback: 159. Een back to school give-away! | My Green Way of Life

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s