20. Bioweek

Van 5 tot 13 juni staat bio in Vlaanderen volop in de kijker. Overal valt er wat te beleven. Ga eens langs op de bioboerderij en zie hoe al dat biolekkers wordt geteeld. Loop langs in de biowinkel en laat je verwennen met proevertjes. Schuif bij aan tafel of geniet van een dagje in de natuur. Doe de Bioweek en kies bio. Net als Roos. Smakelijk!

Steeds meer mensen kiezen bio omdat het een duurzame, lekkere en gezonde keuze is. Bio is goed voor mens, dier en natuur. Dit jaar staat de Bioweek in het thema van ‘Biodiversiteit’. Want daar draag biolandbouw dubbel aan bij: er komen op bio-akkers niet alleen meer wilde planten- en diersoorten voor, maar ook de diversiteit van de gekweekte soorten en rassen op de boerderij is een pak groter. Dan kan je allemaal zelf ervaren tijdens de Bioweek van 5 tot 13 juni. Overal in Vlaanderen kan je dan bio kijken, ruiken en proeven tijdens opendeurdagen, kooksessies, wandelingen of andere leuke en verrassende activiteiten.

Meer info vind je op www.bioweek.be . Je vindt er vooreerst allerhande info over de bioweek zelf (alle activiteiten – bio in je buurt – campagnemateriaal – wie organiseert?), maar je vindt er ook meer algemene info, zoals ‘wat is bio?’ en een ‘kookhoek’. Omdat het nog een kleine maand is voor de bioweek van start gaat, kan je de week alvast aanduiden in je agenda en eens bekijken in welke activiteit je geïnteresseerd bent!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s